AANVRAGEN PROEFTRAINING

 SAMENWERKEN: Je haalt er meer uit als je elkaar goed kent! BedrijfsTraining is dé manier om samen met je collega’s te ontladen van werk en snel fitter te worden.

Wat kun je verwachten?

De focus bij BedrijfsTraining ligt op Spelelementen en Fun, Samenwerken en Allround fit worden. We starten met het lichaam te activeren en los te maken. Meteen daarna een spelelement. Dan werken we aan kracht en/of aan iets nieuws leren. We eindigen de training met de workout van de dag: buiten adem raken. De trainingen vinden buiten, op een afgesproken locatie plaats en na afloop krijgt iedereen een gezonde after workout snack of shake.

Spelelementen

Het spelelement is een belangrijk onderdeel van de training bij Radical Fit. Spellen zorgen ervoor dat iedereen “aan gaat”. De energie gaat omhoog en iedereen wil winnen. De “ware ik” komt tevoorschijn! De spelelementen lopen uiteen van tik- en reactiespellen, spellen in estafettevorm en spellen waarbij tactisch nagedacht en samengewerkt moet worden.

Samenwerken

Samenwerken is leuk en je leert elkaar beter kennen. Daarom doen we bij Radical Fit veel Partner-oefeningen. Ook voer je opdrachten uit in teams, waarbij je elkaar zult moeten helpen en ondersteunen.

Voor Iedereen

Radical Fit werkt met relatieve intensiteit. De workouts worden aangepast aan ieder zijn niveau en kunnen. Zo kan iedereen voldoening halen uit de training en op zijn eigen manier trainen. Kan er iemand niet rennen? Geen probleem, er zijn vele opties om alsnog buiten adem te raken!

Techniek

Radical Fit vindt het trainen met een goede techniek belangrijk! Naast dat de kans op een blessure minder groot wordt, neemt ook de effectiviteit van de training toe als je traint met een goede techniek.

Materialen

Door het gebruik van de juiste materialen wordt een training effectiever en zul je sneller progressie maken. Er wordt o.a. gewerkt met: Kettlebells van 6 t/m 32kg, weerstandsbanden, springtouwen, medicijnballen van 3 t/m 10kg, scheepstouwen, stokken voor techniektraining, prowler slee en een speedladder.

AANVRAGEN PROEFTRAINING