Ik word blij als ik de mensen die bij mij trainen vooruit zie gaan. Als zij energie krijgen, krijg ik dat ook. Om training op lange termijn vol te houden zijn plezier en resultaat cruciaal. Beide aspecten vind je daarom terug bij mij in de les.

Fitness is mijn passie. De uitwerking die sporten op het lichaam heeft, zowel fysiek als mentaal fascineert mij. Ik besteed daarom veel tijd aan studie over fitness. Mijn kennis en ervaring draag ik graag over op de mensen.

Visie: Allround fitte, energieke mensen.

Missie: High quality outdoor group training.

Opleidingen

✓ CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders)

✓ Personal Training seminars door Paul Lammers

✓ Body Balance Instructor

✓ CrossFit Level 1 Coach

✓ Weightlifting course door Tom Bruynen

✓ Repatterning the human form workshop – augustus 2016

✓ Online Handstand Course – GymnasticBodies – december 2016

✓ Continu zelfstudie en testen van het geleerde tijdens mijn eigen trainingen